24 парчиња притиснете на ноктите кратки бели француски лажни нокти, сјајно лизгање на дијаманти голи лажни нокти квадратни лепак на ноктите акрилни нокти целосни с?
  • Неодамнешно

24 парчиња притиснете на ноктите кратки бели француски лажни нокти, сјајно лизгање на дијаманти голи лажни нокти квадратни лепак

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Gaury Гаранција за услуга】 Ако имате какви било прашања во врска со овој голи лажни нокти со дизајн на дијаманти, ве молиме слободно контактирајте не по е -пошта Во случај на оштетување на испорака или проблеми со квалитетот, се дава гаранција за замена. 【Здрава уметност на нокти】 Нашите квадратни нокти се изработени од еколошки материјал за смола од апс, кој е безопасен, без мирис, еколошки и издржлив. 【Содржина на пакетот】 24 парчиња притиснете на ноктите, датотеката за нокти и налепниците за лепак. Поради причини за испорака, сетот не содржи течен лепак (лепак од желе не е толку издржлив како течен лепак, но ги прави лажните нокти повторно употреба. Ве молиме користете соодветен лепак според различни сценарија). 【Лесно е да се примени】 Нема потреба да потрошите многу време и пари во салон за нокти, можете да го промените вашиот стил на нокти во секое време, каде било во рок од 15 минути. (Ако ги исчистите ноктите пред употреба, лажните нокти ќе останат подолго и ќе избегнуваат вода на прво место и ќе носат со часови). 【Совршен подарок】 Овие нокти се совршен подарок за девојки, сопруги, жени и девојчиња. Погодно за забави, танци, датуми и свадби, итн. 【Гаранција за услуга】 Ако имате какви било прашања во врска со овој голи лажни нокти со дизајн на дијаманти, ве молиме слободно контактирајте не преку е -пошта. Во случај на оштетување на испорака или проблеми со квалитетот, се дава гаранција за замена. 【Здрава уметност на нокти】 Нашите квадратни нокти се изработени од еколошки материјал за смола од апс, кој е безопасен, без мирис, еколошки и издржлив. 【Содржина на пакетот】 24 парчиња притиснете на ноктите, датотеката за нокти и налепниците за лепак. Поради причини за испорака, сетот не содржи течен лепак (лепак од желе не е толку издржлив како течен лепак, но ги прави лажните нокти повторно употреба.