1,8 Л 304 Конзерва За Запечатување Од Нерѓосувачки Челик, Херметички Контејнер За Складирање Со Лажица, Контејнер За Зрна Кафе, Повеќенаменска Тегла За Запечатување, ?
  • Неодамнешно

1,8 Л 304 Конзерва За Запечатување Од Нерѓосувачки Челик, Херметички Контејнер За Складирање Со Лажица, Контејнер За Зрна Кафе, Повеќенаменска

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☑€304 Материјал Од Нерѓосувачки Челик ● конзервата за запечатување е изработена од висококвалитетен материјал од нерѓосувачки челик 304, отпорен на ' рѓа и издржлив Тока + силиконски прстен, силни заптивки, антикорозивни, анти‑киселински, сигурни за употреба. ☑●Отпорен на истекување ● со еднонасочен издувен вентил на капакот, автоматски испуштете го јаглерод диоксидот произведен од зрната кафе во резервоарот. Исто така, изолира кислород и водена пареа надвор од резервоарот, што го прави неспособен да влезе во резервоарот. ☑ ● Тркало За датум} има прстен за снимање датум на капакот за снимање на датумот на конзервирање или датумот на печење на зрната кафе и брашното; ротирањето на грамофонот може да се прилагоди на месецот од денот на складирањето, а гумениот прстен надвор од дискот може да се прилагоди на складиштето г. 【【€Со Лажица Нашиот запечатување Од нерѓосувачки челик може да дојде со лажица за кафе од нерѓосувачки челик, која може да се инсталира на теглата за да ви овозможи совршено мерење за попрецизно Подготовка. ☑+Широк Спектар На Примена Оваа конзерва за запечатување од нерѓосувачки челик е погодна за складирање на сува храна, како што се зрна кафе и лисја од чај. Пренослив, погоден за семејство и патување; исто така прекрасен подарок за роднини и пријатели. Тоа е одличен кујнски подарок за вашите пријатели и семејство ,и тоа е вашиот добар подарок за пиење кафе или чај со свеж вкус кога користите како херметички тегла за кујна.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Sealing Jar
Material:
304 Stainless Steel
Weight:
Approx. 579g/20.4oz
Capacity:
1.8L
Equipment With 304 Stainless Steel Spoon:
1/8 cup 30ml
Application:
Suitable for coffee beans, grains, tea, dried fruits, etc. Jar Size
Package List:
1 x Sealing Jar 1 x Stainless Steel Spoon
Note:
1. Please allow 0‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.