Вечна Удобност Тежок Фен За Подигање И Дезодорирач - Хибриден Систем За Сушење Со Присилна Брзина На Воздухот Суши Чевли, Ракавици, Капи Преку Ноќ И Готови До Утро-Ш?
  • Неодамнешно

Вечна Удобност Тежок Фен За Подигање И Дезодорирач - Хибриден Систем За Сушење Со Присилна Брзина На Воздухот Суши Чевли, Ракавици,

DEN 1119.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Без Топлина : користи воздух за собна температура за сушење Топлина : Безбедно го загрева воздухот. СЕ СУШИ ЗА ПОМАЛКУ ОД 80 МИНУТИ : за разлика од другите сушари за чизми за кои може да бидат потребни 12 до 24 часа за да се исушат, нашата тешка машина за сушење чизми е дизајнирана брзо да ги исуши повеќето облеки и додатоци за 80 минути или помалку. ФЕН ЗА ПОДИГАЊЕ и ДЕЗОДОРИРАЧ : Влажните обувки предизвикуваат мириси. Нашиот фен за чевли и дезодорирач ефикасно ги загрева чизмите, шнолите и чевлите за да ја отстрани влагата и досадните мириси, осигурувајќи дека тие секогаш остануваат свежи. СУШАРИ ЗА ЧЕВЛИ со ВЕНТИЛАТОР за ТОПЛИНА : Користејќи хибриден систем за сушење со присилна брзина на воздухот, тој црта, загрева и циркулира воздух низ облеката. Топол, а не топол воздух обезбедува обувките и облеката да останат неоштетени. 4 ЦЕВКИ ЗА СУШЕЊЕ ОДГОВАРААТ НА ПОВЕЌЕ ПРЕДМЕТИ : Исушете ги сите предмети истовремено; работи совршено како фен за чизми за работни чизми, фен за ракавици, фен за чевли, фен за шноли, фен за скијачки чизми и фен за хокеј опрема. ШЕПОТЕТЕ ТИВКО РАБОТЕЊЕ : Стартувајте ја машината за сушење и ракавици преку ноќ и подгответе ја целата опрема за работа. Самоуверено користете ноќе или во заеднички простори за живеење без да ги вознемирувате другите. ФЕН ЗА ПОДИГАЊЕ со ТАЈМЕР : Добијте прецизна контрола на процесот на сушење, поставете го грејачот на багажникот на автоматски тајмер до 180 минути континуирано сушење на багажникот за да ја подготвите вашата опрема за следната авантура.