ззуус 1 парчиња Лов Спорт Стрелаштво Прилагодлив Заштитник За Градите Заштитник Стрелка Стрелка Безбедност Заштитна Алатка За Градите Заштитна Опрема За Грб Безб?
  • Неодамнешно

ззуус 1 парчиња Лов Спорт Стрелаштво Прилагодлив Заштитник За Градите Заштитник Стрелка Стрелка Безбедност Заштитна Алатка За Градите Заштитна

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Со Прилагодливи ремени, Може да се прилагоди според Градите Заштитете ги градите за да ја држите облеката подалеку од врвка или ослободување. Лесен и Многу удобен Кога снимате Лов. Овој тип е погоден Лево Градите за десната рака за покривање на левата страна на градите. Овој тип штитник за Гради прифаќа најлонски материјал, неговиот дише и удобен. Карактеристики : лесно прилагодување на должината со тока околу Квалитетот на градите на светлината, пренослив За носење Погоден за секаков вид лак За стрелаштво Спецификации : Материјал : Боја На мрежа : црна Тежина : 80гр Умешност : Пакет со лева рака : 1* четка За замена на црна стрелка Забелешка : 1.Ние користиме е-пакет за да ја испратиме вашата ставка и потребни се околу 7-16 дена за предметот да пристигне кај вас.Во нашата продавница имаме и стрели и стрели од друг тип. Ве молиме слободно изберете ги, и ќе се чувствувате достојни да ги поседувате овие предмети.