Луксузни Мрежести Кеси За Влечење Ленена Торба За Леб, Кеси За Складирање На Свеж Леб Торба За Зеленчук Торба За Храна Торба За Храна За Пекарница Зеленчук Овошје П?
  • Неодамнешно

Луксузни Мрежести Кеси За Влечење Ленена Торба За Леб, Кеси За Складирање На Свеж Леб Торба За Зеленчук Торба За Храна Торба За Храна

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : за 40 Уникатен дизајн : оваа ленена торба за храна е дизајнирана со ремен за рамо за носење, намалувајќи го оптоварувањето на вашите раце, многу погодно за шопинг и излети. Практично и практично : секоја кеса за леб има кабел за ремен за уста за лесно складирање и носење храна. Дизајнот на врвка за влечење ја прави оваа кеса од зеленчук многу лесна за отворање и затворање. Еднократно : направена од ленен материјал, оваа торба со зеленчук се пере, издржлива и може да се користи долго време. Мулти - : овој носач на храна е мулти-и совршен за држење леб, овошје, зеленчук и грицки; многу корисен за подготовка на храна кога одите на шопинг, кампување или излети. Карактеристики-Материјал : направен Лен-Големина : за 40.39 Во Уникатен дизајн : оваа ленена торба за храна е дизајнирана со ремен за рамо за носење, намалувајќи го оптоварувањето на вашите раце, многу погодно за шопинг и излети.- Практично и практично : секоја кеса за леб има кабел за ремен за уста за лесно складирање и носење храна.