Лесом Божиќна Декорација ПРЕДВОДЕНА Од Божиќни Свеќи, Вртливи Светкави Свеќи Без Пламен, ПРЕДВОДЕНИ Божиќни Свеќи Со Пиедестал За Божиќни Украси Внатрешен Домаше?
  • Неодамнешно

Лесом Божиќна Декорација ПРЕДВОДЕНА Од Божиќни Свеќи, Вртливи Светкави Свеќи Без Пламен, ПРЕДВОДЕНИ Божиќни Свеќи Со Пиедестал За Божиќни Украси

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Уникатни Божиќни Свеќи●Украсете Го Вашиот Божиќ на поинаков начин оваа година, Божиќната Свеќа Што се врти во вода Ќе ја осветли целата ваша Божиќна сезона ●Безбедна Светилка Без Пламен ● Божиќните свеќи без пламен се напојуваат со 3 ААА батерии( Не Се Вклучени), немаат чад и мирис и нема да предизвикаат никакви опасни. Секоја Божиќна свеќа е темелно и ригорозно тестирана, ве молиме да се чувствувате лесни за употреба. ●Користете По Волја●Предводените Божиќни свеќи се преносливи и нема да го ограничат вашето време и место за користење, можете да го користите како што сакате, носејќи среќна божиќна атмосфера. ●Лесен За Употреба, Божиќните свеќи без пламен без комплицирано склопување и лесен за употреба. Откако ќе додадете вода, едноставно ги инсталирате батериите (Не Се Вклучени) во свеќата или вметнете ГО USB кабелот и притиснете го копчето за вклучување за да ја запалите свеќата. ●Божиќни Украси ● Овие светкави свеќи се одлични за украсување Божиќни забави и дефинитивно одличен избор За Божиќ decorations.It може широко да се користи во трпезариска маса,винска маса,шкаф покрај креветот,плакарот,прозорецот и секое место што треба да го декорирате.