Биофриз Ментол Закрпи За Ублажување На Болката Преку Ноќ-Локално Аналгетско Олеснување на Болката за Болки Во Мускулите, Артритис, Болки Во Грбот, Соеви, Модринки, ?
  • Неодамнешно

Биофриз Ментол Закрпи За Ублажување На Болката Преку Ноќ-Локално Аналгетско Олеснување на Болката за Болки Во Мускулите, Артритис, Болки

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

#1 Клинички Препорачан Ментол Локален Бренд За Ублажување На Болката (*Анкета На Клиничарот ИПСОС, јули 2022 година) Биофриз Преку Ноќ Олеснување Закрпи со ментол-локален аналгетик се дизајнирани да обезбедат до 8 часа долготрајно олеснување на болката. Формулата за ладење ментол обезбедува долготрајно и продорно олеснување на болката за помали болки и болки во мускулите и зглобовите поврзани со едноставна болка во грбот, артритис, соеви, модринки и истегнување. Оптимизиран за удобност и флексибилност закрпите остануваат во текот на ноќта и лесно се отстрануваат наутро. Секоја лепенка е миризлива со лаванда. Секоја кутија содржи Четири (4) поединечно спакувани, претходно исечени флексибилни закрпи за ублажување на болката од ткаенина дизајнирани да обезбедат до 8 часа олеснување на болката (4) 5,125" х 2,6" (13 см х 6,6 см). Биофризот е клинички препорачан бренд; доверлив од фармацевти, физиотерапевти, хиропрактичари, терапевти за масажа, педијатри и атлетски тренери.