Cabilock Travel Tation Tagn Travel Table Tagn Tagn Outdoor Decor 4pcs отворено тампон за складирање торба тампон торбичка санитарна салфетка торбичка торбичка торбичка за тоалети торба отворен?
  • Неодамнешно

Cabilock Travel Tation Tagn Travel Table Tagn Tagn Outdoor Decor 4pcs отворено тампон за складирање торба тампон торбичка санитарна

DEN 312.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

памук Може да складира не само санитарни салфетки и тампони, туку и кармин, шминка, мини огледала, накит, клучеви, готовина, кредитни картички ,. Дизајнот на патент е многу удобен за отворен и затворен, и можете лесно да ги земете работите од оваа мала торба за складирање. Санитарната торба со салфетка е изработена од памучен материјал, безбеден и, и може да биде со доверба. Исклучителната и компактна санитарна торба за складирање на салфетки може поефикасно да ви помогне да избегнете срам заради посебни периоди и целосно да ја зачувате вашата приватност. Исклучителниот дизајн на изгледот на оваа санитарна торба за салфетка ви носи одлично визуелно искуство. Може да складира не само санитарни салфетки и тампони, туку и кармин, шминка, мини огледала, накит, клучеви, готовина, кредитни картички ,. Дизајнот на патент е многу удобен за отворен и затворен, и можете лесно да ги земете работите од оваа мала торба за складирање. Санитарната торба со салфетка е изработена од памучен материјал, безбеден и, и може да биде со доверба. Исклучителната и компактна санитарна торба за складирање на салфетки може поефикасно да ви помогне да избегнете срам заради посебни периоди и целосно да ја зачувате вашата приватност. Исклучителниот дизајн на изгледот на оваа санитарна торба за салфетка ви носи одлично визуелно искуство. Опис Ова е санитарна торба за складирање на салфетки, изработена од материјали од висока класа и може да биде подолго време. Мал и исклучителен, удобен за носење и складирање и нема да заземе премногу простор.