Поле за датотеки, полето за документи за Fireproof, преносно поле за пополнување со рачки за заклучување на датотеки за заклучување на датотеки, кутија за заклучување н?
  • Неодамнешно

Поле за датотеки, полето за документи за Fireproof, преносно поле за пополнување со рачки за заклучување на датотеки за заклучување на

DEN 591.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? 【Fireproof и водоотпорна】 Fireproof Document Box е изработено од не-болен силиконски обложен фиберглас, со превенција на пожар и високи перформанси на изолација Кутијата за докази за пожар е исто така застана против оган и загрева до 2000 година ℉ и има голема отпорност на вода за да спречи да се добие во случај на прскање или дожд. ? 【Преносен и голем капацитет】 : Ако сте загрижени дека не многу простор за голем безбеден доказ за пожар, тоа беше добар начин да ги чувате овие документи безбедни без да се грижите за нив кога се преместуваат, организаторот на датотеки со рачка и патент го олеснува тоа лесно За да носите сè што ви треба, две патенти го олеснуваат отворањето и затворањето на кутијата. ? Веднаш пронајдете ја вашата огноотпорна кутија дури и во текот на ноќта што може да ги заштити незаменливите документи и скапоцености од оган.