Пренослива Линија За Облека За Патување Линија За Кампување Облека со 12 Штипки За Алишта Линија За Сушење Алишта За Надворешна И Внатрешна Употреба Практична Прен?
  • Неодамнешно

Пренослива Линија За Облека За Патување Линија За Кампување Облека со 12 Штипки За Алишта Линија За Сушење Алишта За Надворешна И Внатрешна

DEN 1507.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?●Компактен И Лесен Q : малата патна алишта користи материјали Големината е околу 1,8 м / 5,9 стапки, стапалото е мало, а тежината е околу 195 грама. Погоден за ранци, куфери, чанти, лесни за носење. ?●Лесен За Носење Q : можете да го ставите во вашата торба, бидејќи зафаќа минимален простор во ранецот на патникот, совршен за кампување за патување и домашна употреба. ?`+Лесно Да Се Поправи : нашата пренослива линија за алишта за патување може да се закачи насекаде : хотел, бања, двор, перална, балкон, дури и виси на дрвја. Може да има моментален простор за сушење во секое време, насекаде. ?●Зошто да не одберете : во Споредба со другите врвки за облека, нашите се навистина силни, добро изработени и подебели од другите. Нашите производи имаат најдобар сооднос цена/перформанси. ?●Животни Најважни Работи : врвка за облека Што Може Да се Повлече, линија за облека за базен, совршена за патување, кампување, надворешна и внатрешна употреба. Задолжително за кампери, задолжително за приколки за кампери. ?●Компактен И Лесен Q : малата патна алишта користи материјали. Големината е околу 1,8 м / 5,9 стапки, стапалото е мало, а тежината е околу 195 грама. Погоден за ранци, куфери, чанти, лесни за носење. ?●Лесен За Носење Q : можете да го ставите во вашата торба, бидејќи зафаќа минимален простор во ранецот на патникот, совршен за кампување за патување и домашна употреба. ?`+Лесно Да Се Поправи : нашата пренослива линија за алишта за патување може да се закачи насекаде : хотел, бања, двор, перална, балкон, дури и виси на дрвја. Може да има моментален простор за сушење во секое време, насекаде. ?●Зошто да не одберете : во Споредба со другите врвки за облека, нашите се навистина силни, добро изработени и подебели од другите.

Product Name:
Telescopic Clothesline
Size:
about 1.8m / 5.9ft
Material:
Weight:
about 195g
Packing list:
1* Travel Clothesline:
notes:
1. Due to the lighting effect and shooting angle, the product has color difference, please understand.:
2. Due to manual measurement, product size has tolerance. :