свирче за Итни Случаи plllaaoo,Безбедносен Свиреж, Издржливи Пластични Свирчиња За Итни Случаи Со Јаже, Свирче За Преживување На Море, Преживување На Свирче На Отворен?
  • Неодамнешно

свирче за Итни Случаи plllaaoo,Безбедносен Свиреж, Издржливи Пластични Свирчиња За Итни Случаи Со Јаже, Свирче За Преживување На Море, Преживување

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Издржлив Материјал●свирчето е изработено од висококвалитетен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, кој е отпорен на абење и издржлив, не е лесно да се оштети, има долг работен век и поделикатен изглед ●Едноставен Дизајн●свирежот е мал и мини во форма, лесен и пренослив, не зазема простор, лесен за носење и може да се постави насекаде. Висококвалитетен свиреж за итни случаи е задолжителен за спортови на отворено. ●Обезбедување квалитет●Строга контрола на квалитетот и обезбедување квалитет, висок безбедносен фактор, можете да го користите со доверба. Овој свиреж за итни случаи е одличен за кампување, пешачење, пловење со брод, лов и многу други итни случаи. ●Со Дизајн На Јаже ● свирчето е опремено со пригоден јаже, кој е лесен за употреба, и лесно може да се закачи околу вратот или на кука кога не се користи, а опашката има дизајн на клип, кој може да се исече каде било по желба. ●Сценарио За итни случаи ● свирежот за итни случаи може да се користи за предупредување на луѓето во неволја, тоа е најдобрата безбедносна опрема за ранци, нуркачи, скијачи, морнари и многу други активности на отворено. ●Издржлив Материјал●свирчето е изработено од висококвалитетен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, кој е отпорен на абење и издржлив, не е лесно да се оштети, има долг работен век и поделикатен изглед. ●Едноставен Дизајн●свирежот е мал и мини во форма, лесен и пренослив, не зазема простор, лесен за носење и може да се постави насекаде. Висококвалитетен свиреж за итни случаи е задолжителен за спортови на отворено. ●Обезбедување квалитет●Строга контрола на квалитетот и обезбедување квалитет, висок безбедносен фактор, можете да го користите со доверба. Овој свиреж за итни случаи е одличен за кампување, пешачење, пловење со брод, лов и многу други итни случаи. ●Со Дизајн На Јаже ● свирчето е опремено со пригоден јаже, кој е лесен за употреба, и лесно може да се закачи околу вратот или на кука кога не се користи, а опашката има дизајн на клип, кој може да се исече каде било по желба.

Item Type:
Survival Whistle
Material:
ABS
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx.11g/0.4oz
Package List:
1 x Whistle