Aillsa Gel Nail Polish 15ml сјајно црно гел лак долготраен Божиќни нокти црни нокти полски гел брзо суво натопување од UV гел нокти салон за маникир за нокти дома 1 парчиња 1 парч?
  • Неодамнешно

Aillsa Gel Nail Polish 15ml сјајно црно гел лак долготраен Божиќни нокти црни нокти полски гел брзо суво натопување од UV гел нокти салон за маникир

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? ? 【Долготрајни 21-28 дена】 Аилса гел лак за нокти треба да се излечи под LED/UV светло, под правилни чекори за употреба, може да трае 21-28 дена и да го задржи сјајниот сјај Никогаш нема да мора да се грижите за ноктите да се лупат додека се туширате и правите домашни работи. Нека Аилса ви служи подолго време!. ? Нашите состојки се безбедни, еколошки и здрави, а бремените жени исто така можат да ги користат со мир на умот. Ibrивотен нокти со совршен сјај ќе ве натера да се истакнете во специјални прилики. ? Тој не е погоден само за професионални салони за нокти, туку и за почетници. Треба само да платите мала такса за да добиете професионална уметност за нокти за стилизирање на салони дома. Заштедете време и пари!. Совршен подарок за неа】 Тоа е прекрасен подарок за вашата сопруга, девојка или сестри за Божиќ или специјален настан, може совршено да учествува во различни прилики и да искра во толпата. Ailsa Gel Nail Polish е совршен подарок за неа. ? ? 【Долготрајни 21-28 дена】 Аилса гел лак за нокти треба да се излечи под LED/UV светло, под правилни чекори за употреба, може да трае 21-28 дена и да го задржи сјајниот сјај. Никогаш нема да мора да се грижите за ноктите да се лупат додека се туширате и правите домашни работи.