Xucus 100pcs 125mm 5 хартија за пескарење на кука со 8 дупки за песок постави 40GRIT -2000Grit Sander Disc Abrasives for Polish Machine -)
  • Неодамнешно

Xucus 100pcs 125mm 5 хартија за пескарење на кука со 8 дупки за песок постави 40GRIT -2000Grit Sander Disc Abrasives for Polish Machine

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Боја : 800 решетки (100 парчиња) Направено од алумина, силна сила за полирање, високо ниво на отпорност на абење и перформанси на трошоците. Може да работи со полирање на леплива подлога за поддршка, едноставна и лесна за употреба. Професионална, безбедност, висока ефикасност и мала потрошувачка. Подобрените перформанси на абразија, абразивните нема лесно да испаднат. Боја : 800 решетки (100 парчиња). Направено од алумина, силна сила за полирање, високо ниво на отпорност на абење и перформанси на трошоците. Може да работи со полирање на леплива подлога за поддршка, едноставна и лесна за употреба. Професионална, безбедност, висока ефикасност и мала потрошувачка. Подобрените перформанси на абразија, абразивните нема лесно да испаднат. 100 парчиња/сет 5inch 125 mm тркалезни делови од песок од песок од песок од шкурка од 40-2000 диск за пескарење на кука и јамка за Sander Grits Descriptions : Овие дискови за пескарење имаат специјално остар, трајно алумина жито што ви дава брза и исклучително долготрајна полирање. Издржлива алумина, во комбинација со смола од уреа над врски за лепак, создаваат шкурка со високи перформанси. Дисковите за пескарење се чисто со 6 дупки за униформа екстракција на прашина преку подлогата без да создадат несакани вртења или гребнатини на работната површина.