Zerodeko 25 парчиња двојни клипови панталони за панталони за закачалки за облека, закачалки за закачалки за облека за облека за облека, закачалки за клип, панталони, зак?
  • Неодамнешно

Zerodeko 25 парчиња двојни клипови панталони за панталони за закачалки за облека, закачалки за закачалки за облека за облека за

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Slack Hangers- може да им се дадат на вашите пријатели или семејства како подарок за домаќинство, корисно и прекрасно Облека за облека-не'рѓосувачки челик и ПВЦ материјал од класа, силен и издржлив, не е лесен за деформирање и кршење, време за служење. Закачалки за клипови за панталони- едноставен изглед дизајн, многу лесен за чување и место, практично и издржливо, што ви дава многу погодност. Закачалки за метална облека- клипот има силен зафат и лесно може да ја зафати облеката, панталоните, здолништата и фармерките без да се грижите за паѓање. Закани за фармерки- сила за стегање на тепачката, многу практична и цврста, трајна и сигурна за да ги користите. Slack Hangers- може да им се дадат на вашите пријатели или семејства како подарок за домаќинство, корисно и прекрасно. Облека за облека-не'рѓосувачки челик и ПВЦ материјал од класа, силен и издржлив, не е лесен за деформирање и кршење, време за служење. Закачалки за клипови за панталони- едноставен изглед дизајн, многу лесен за чување и место, практично и издржливо, што ви дава многу погодност. Закачалки за метална облека- клипот има силен зафат и лесно може да ја зафати облеката, панталоните, здолништата и фармерките без да се грижите за паѓање. Закани за фармерки- сила за стегање на тепачката, многу практична и цврста, трајна и сигурна за да ги користите. Пакетот вклучува 25 x карактеристики на закачалка за облека -боја : розови закачалки за тешки работи -Материјал : Не'рѓосувачки челик, ПВЦ телескопска облека Хангер -Големина : 30.11x0 закачалки со клипови. -Анти-лизгачки дизајн, кој може ефикасно да ги спречи вашите предмети да паѓаат, сигурни и практични закачалки за клипови за панталони.