Eleoption® Bamboo Carcoal Car Car Covers Dishable Car Enterior Seat Cushion Comfortion Pad Mat заштитник
  • Неодамнешно

Eleoption® Bamboo Carcoal Car Car Covers Dishable Car Enterior Seat Cushion Comfortion Pad Mat заштитник

DEN 799.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Здрав материјал】 Кожни капаци на седиштето на автомобили, изработени од активиран јаглен од бамбус, сунѓер на внатрешна еластичност, крпа изолирана со топлина, чувајте колк и назад удобно во долгогодишна употреба 【Мека и дише】 Бамбус јаглен здрава перница, вентилирана и суво, изработено од активиран бамбус јаглен и сунѓер на висока еластичност, долгогодишната употреба може да го одржи колкот, задниот освежен перница од јаглен може ефикасно да ја контролира температурата, да ја прилагоди влажноста, здравствениот чувар, корисно за Ослободете го заморот. 【Сеопфатна заштита】 Двете страни на капакот на седиштата со дизајн на завиткување покажуваат богата со стереоскопски визија. Продолжува да биде сеопфатна заштита за вашето седиште и удобно за употреба. 【Мал џеб со индивидуализација】 Лесно и брзо добијте ги вашите работи од предниот џеб, како што се мобилен телефон и паричник итн. Само земете ги кога е потребно од ова опкружување на седиштата за автомобили. 【Дизајн за димензија на автомобили】 Големина за 20.07x18,50 инчи, лесно кабриолет помеѓу хамак или стандардна покриеност на клупата како анти-лизгачки душек за безбедносно седиште за бебиња. 【Здрав материјал】 Кожни капаци на седиштето на автомобили, изработени од активиран јаглен од бамбус, сунѓер на внатрешна еластичност, крпа изолирана со топлина, чувајте колк и назад удобно во долгогодишна употреба. 【Мека и дише】 Бамбус јаглен здрава перница, вентилирана и суво, изработено од активиран бамбус јаглен и сунѓер на висока еластичност, долгогодишната употреба може да го одржи колкот, задниот освежен перница од јаглен може ефикасно да ја контролира температурата, да ја прилагоди влажноста, здравствениот чувар, корисно за Ослободете го заморот. 【Сеопфатна заштита】 Двете страни на капакот на седиштата со дизајн на завиткување покажуваат богата со стереоскопски визија. Продолжува да биде сеопфатна заштита за вашето седиште и удобно за употреба. 【Мал џеб со индивидуализација】 Лесно и брзо добијте ги вашите работи од предниот џеб, како што се мобилен телефон и паричник итн.

1. Size:
50*52cm (19.7*20.5 inches)
2. surface material:
PU leather
3. inner material:
Bamboo Charcoal
Why choose Bamboo Charcoal?:
1. The physical properties of bamboo charcoal:
charcoal is pure natural products, non-toxic, tasteless, no side effects, good materials for people use.
2. Adsorption decomposition:
carbon itself has numerous pores, this carbon pores can effectively absorb all kinds of floating substances in the air, sulfides, hydrides, formaldehyde, benzene, phenol and other harmful chemicals play an absorption odor and deodorizing effect.
3. Automatically humidity role:
charcoal fine porous, large surface area, if the ambient humidity, it can absorb water, if the surrounding environment is dry, you can release water.
Package included:
1 X auto seat cushion