SLNFXC 10 парчиња четка за нокти црна метална шипка кристална деликатна детална детали за цртање сликарство трајно алатка за маникир за маникир за арт за нокти
  • Неодамнешно

SLNFXC 10 парчиња четка за нокти црна метална шипка кристална деликатна детална детали за цртање сликарство трајно алатка за маникир за

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направени од материјали, доволно издржливи за дневна употреба Може да се користи за природни нокти, лажни нокти и акрилни нокти. Специјално дизајнирана за најнежната детална работа, како што се сликање, сликарство. Лесно за ракување и ракување, создавање убави нокти и создавање долготрајни сјајни совети за нокти!. Ве молиме, измијте внимателно после употреба, чувајте чисто и безбедно, за да можете повторно да го користите!. Изработени од материјали, доволно издржливи за дневна употреба. Може да се користи за природни нокти, лажни нокти и акрилни нокти, особено дизајнирани за најнежните детали за детали, како што се сликарство, сликарство. Лесно за ракување и ракување, создавање убави нокти и создавање долготрајни Сјајни совети за нокти! Ве молиме, измијте внимателно после употреба, чувајте чисто и безбедно, за да можете повторно да го користите! Погоден за професионална употреба или употреба на домаќинства.

Applicable people:
General
Number of products:
10
Specifications:
Made of materials, durable enough for daily use.:
It can be used for natural nails, fake nails and acrylic nails, especially designed for the finest detail work, such as painting.:
Easy to operate and handle.:
A set to meet your needs for of carved nails.:
Suitable for household or professional nail salons, etc.:
If you have any questions about this product, please contact me, we will contact you within 24 hours and provide you with a satisfactory answer. :