USB кристално кадифено греење на плочата, тристепена контрола на температурата и брзо загревање на преносни канцелариски перничиња, перница за зимско греење во дом?
  • Неодамнешно

USB кристално кадифено греење на плочата, тристепена контрола на температурата и брзо загревање на преносни канцелариски перничиња, перница за

DEN 1403.36

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Загреаната перница на седиштето се загрева веднаш кога е вклучена Може да ја почувствувате топлината во рок од неколку минути. Совршено за давање топлина на колковите и бутовите за време на студените денови. Кристалната супер мека ткаенина е мека и удобна, така што перницата може да се преклопи во коцка. Погоден за носење заедно. Загреаните грбни перничиња нудат прицврстувачи на ленти со прилагодливи должини, овозможувајќи ви лесно да се вклопите во седиштето со големина. Ве одржува цврсто седнат на загреаната перница без да се менувате. Во затворен простор или надвор, можете удобно да гледате кој било од вашите омилени спортови како фудбал, кошарка, бејзбол игри, кампување на отворено, риболов и лов. Загреаната перница има ексклузивен џеб за складирање што може да се надополнува за да можете погодно и да ја заштитите вашата мобилна енергија. Загреаната перница на седиштето се загрева веднаш кога е вклучена. Може да ја почувствувате топлината во рок од неколку минути. Совршено за давање топлина на колковите и бутовите за време на студените денови. Кристалната супер мека ткаенина е мека и удобна, така што перницата може да се преклопи во коцка. Погоден за носење заедно.