uxcell m10 x 25mm Рачка Прилагодлива Рачка За Стегање Нишка Копче За Притискање Машки Навојни Копчиња За Заклучување Ротирачки Рачки За Завртки За Брзо Ослободување Среб?
  • Неодамнешно

uxcell m10 x 25mm Рачка Прилагодлива Рачка За Стегање Нишка Копче За Притискање Машки Навојни Копчиња За Заклучување Ротирачки Рачки За Завртки

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стандардна Големина На Конецот : М10 (Терен од 1,5 мм); Должина На Завртката : 25мм / 1,0"; Должина На Рачката : 63мм / 2,48"; Големина На Шестоаголен Приклучок : 5мм / 0,2"; Главна Боја : Сребрен тон Копчињата за рачка за стегање со позлатени челични делови обезбедуваат издржливост и нудат зголемена стабилност и цврстина. Навој машки обетка со црна оксидна завршница за заштита од ' рѓа. Засилени завртки со држела за заклучување, висока прецизност, не се лизгаат лесно. Рачка од легура на цинк, силна структура, долг работен век. Обезбедете удобно држење за раце и лесен за инсталирање. Само подигнете ја рачката на рачките за крцкање на копчето за да ги исклучите забите на менувачот и слободно ротирајте за брзо прилагодување. Рачката на рачката за стегање може слободно да се ротира за 360 степени, мазна и уредна. Погоден за употреба во апликации кои бараат чести и брзи прилагодувања или работат во затворени области, како што се машина за струг, машини за обработка на дрво, машини за пакување, опрема за печатење и индустрија. Обезбедени се широк спектар на додатоци за струг : Копчиња Со Топки, Копчиња Со Ѕвезди, Копчиња Со Виткање, Рачки на Рачката, Рачки што Се Вртат, Рачни Тркала и така натаму.