[12 БРОИ ] ДЕБЕЛИ - 3 МЕЛНИЦА - 12 Големи Пластични Кеси Со Патент Топ-5 Галон Кеси 18 х 24, Екстра Големи Кеси За Складирање За Облека, Патување, Движење, Складирање, Големи ?
  • Неодамнешно

[12 БРОИ ] ДЕБЕЛИ - 3 МЕЛНИЦА - 12 Големи Пластични Кеси Со Патент Топ-5 Галон Кеси 18 х 24, Екстра Големи Кеси За Складирање За Облека, Патување,

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Бпа Пластика ТЕШКИ 3 МИЛИОНИ ДЕБЕЛИ ПРОСТРАНИ КЕСИ : Нашите Торби За Складирање Со Големина На Џамбо 5 Галони се 3 Мелници. густа, јасна и Без БПА за да се осигурате дека вашата храна останува свежа, а вашиот имот е безбеден и безбеден. Плус, тие се транспарентни за да можете да проверите што има внатре и да имате затворање што може повторно да се затвори за запечатување и заштита без проблеми. Мери 18" широк х 24 " висок. Доволно голем за да собере целосна тава за печење без потреба од стискање, кинење или кинење вреќи. ЧУВАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ КОСТИМИ ЗА НОЌТА НА ВЕШТЕРКИТЕ И ЗИМСКИ РАБОТИ : Совршени, Но не ограничувајќи се на облека, книги, канцелариски материјали, ќебиња, играчки, плишани животни и многу повеќе! Можете едноставно да патентирате и чувате се што ви треба за да останете организирани и без неред дома, поткровје, гаража или во канцеларија! Големите чанти ќе одговараат на вашите костими за ноќта на вештерките, како и на сите ваши зимски работи како чизми, ракавици и капи, белезници и многу повеќе!. ЗАШТИТЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ПРАЗНИЧНИ ПОДАРОЦИ И САДОВИ : Користете ги нашите транспарентни торби за еднократна употреба за чување и заштита на Вашите Садови За Одмор, Костими За Ноќта на Вештерките, додатоци за Денот на Благодарноста и Новогодишни Украси од година во година. Лесно соберете Ги Вашите Празнични чаршафи, садови, материјали за забави и декор во нашите силни цврсти преголеми чанти. СОВРШЕНИ ЗА ДВИЖЕЊЕ или ПАТУВАЊЕ : Спакувајте ги вашите работи и одете - нашите вреќи за затворање се транспарентни за да можете лесно да ја видите неговата содржина . Наполнете го - со нашето пакување од 12 кеси 3 мелница ќе имате доволно за да ја спакувате целата куќа! организирајте патување или деловни патувања со пакување на сите ваши тоалети, алатки и предмети и заштитете ги од потенцијални излевања што може да се појават. Плус, секогаш ќе знаете што има внатре што е совршено за лична погодност и безбедност на аеродромот!. СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА, МАРИНАДА, САЛАМУРА : Чувајте ги вашите производи, месо, храна за кучиња, зеленчук, овошје и леб свежо складирани за да го продолжите рокот на траење на храната и чувајте ги отворените пакувања покриени за да спречите застарување или излевање на храната. Големата големина е голема и пространа за да одговара на поголеми парчиња риба или месо и печење при готвење за семејно собирање во посебни прилики или за празнично готвење.