Ријејока Краток USB Тип C Кабел 1ft, Рамен ФЛЕКСИБИЛЕН USB C ДО USB КАБЕЛ USB ТИП C Полнење И Кабел За Синхронизација На Податоци ЗА USB C Уреди Како Што Се Телефони, Енергетски ?
  • Неодамнешно

Ријејока Краток USB Тип C Кабел 1ft, Рамен ФЛЕКСИБИЛЕН USB C ДО USB КАБЕЛ USB ТИП C Полнење И Кабел За Синхронизација На Податоци

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

* [Полнење и Синхронизација На Податоци] : овој USB C кабел за податоци поддржува податоци за полнење и синхронизација, користејќи висококвалитетно јадро од чиста бакарна жица,брзина на пренос на податоци до 480 Mbps,ефикасна и стабилна струја за заштита на вашиот мобилен телефон за безбедно и сигурно полнење и пренос на податоци * [Рамен Кабел совршена замена за вашиот кабел за полнење што недостасува.Компатибилен со телефони, таблети, енергетски банки и други USB c уреди. * [Применливо Сценарио] : 4 x 1ft usb тип c кабли за полнење, можете да ги споделите со вашето семејство, љубовник и пријатели за да наплаќате речиси насекаде, вклучувајќи дома, канцеларија, во автомобил и многу повеќе. * [Полнење и Синхронизација На Податоци] : овој USB C кабел за податоци поддржува податоци за полнење и синхронизација, користејќи висококвалитетно јадро од чиста бакарна жица,брзина на пренос на податоци до 480 Mbps,ефикасна и стабилна струја за заштита на вашиот мобилен телефон за безбедно и сигурно полнење и пренос на податоци. * [Рамен Кабел совршена замена за вашиот кабел за полнење што недостасува.Компатибилен со телефони, таблети, енергетски банки и други USB c уреди. * [Применливо Сценарио] : 4 x 1ft usb тип c кабли за полнење, можете да ги споделите со вашето семејство, љубовник и пријатели за да наплаќате речиси насекаде, вклучувајќи дома, канцеларија, во автомобил и многу повеќе. Рамен usb c до usb кабел, флексибилен usb тип c кабел е изработен од висококвалитетен пвц јакна материјал, што го прави кабелот издржлив и флексибилен; и тестиран за 10000+ флексибилен живот, потрајни, флексибилни и посилни од стандардните кабли.