WLLHYF Неделен организатор на пилули Дневен пилула кутија 7 дена лекови планер за витамин држач за држачи за патувања преносни пилули за пилула за пилули за садови за ?
  • Неодамнешно

WLLHYF Неделен организатор на пилули Дневен пилула кутија 7 дена лекови планер за витамин држач за држачи за патувања преносни

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Безбедност на материјалот】 Неделниот организатор на пилули е изработен од пластичен материјал со висок квалитет на храна Кутијата со пилули од 7 дена е безбедна и издржлива за долгорочна употреба. Погоден за складирање апчиња, организаторот на лекови е силен и постабилен. 【7-дневен план】 Организаторот за патувања со пилули има 7 различни слотови за лекови, кои можат да ги задоволат вашите потреби за една недела во исто време. За стари лица, деца и возрасни, садот за пилули е совршена алатка за потсетување и организација. 【Означување на окото】 држачот на пилули е обележан со датумите од понеделник до недела, а диспензерите за пилули се многу јасно видливи, така што можете лесно да ги изберете апчињата што ви се потребни. Посоодветно за употреба во согласност со нашата дневна состојба, организаторот на пилули лесно ќе ги задоволи вашите потреби. 【Лесен за употреба】 Дизајнот на малата кутија за пилули и организаторот на дополнување го отвора и затвора секој оддел поединечно, за да можете јасно да видите дали сте пропуштиле дневни лекови. Организаторот на витамин е запечатен за да го задржи на место, но сепак лесен за расклопување и чистење. 【Голем капацитет и мала големина】 Организаторот на дневната кутија за пилули е мал по големина, а светлина во тежина, совршено за вас да ја користите во движење. Овие шишиња со пилули се доволно мали за да ги земете со вас каде и да одите и многу погодно да ги ставите во чантата, чантата, куферот или џебот без да заземате простор. 【Безбедност на материјалот】 Неделниот организатор на пилули е изработен од пластичен материјал со висок квалитет на храна. Кутијата со пилули од 7 дена е безбедна и издржлива за долгорочна употреба. Погоден за складирање апчиња, организаторот на лекови е силен и постабилен. 【7-дневен план】 Организаторот за патувања со пилули има 7 различни слотови за лекови, кои можат да ги задоволат вашите потреби за една недела во исто време. За стари лица, деца и возрасни, садот за пилули е совршена алатка за потсетување и организација. 【Означување на окото】 држачот на пилули е обележан со датумите од понеделник до недела, а диспензерите за пилули се многу јасно видливи, така што можете лесно да ги изберете апчињата што ви се потребни.