Опстал Опремена Тркалезна Маса Крпа, Реверзибилна Водоотпорна Еластична Покривка За Истегнување Отпорна На Дамки, Избришете Го Капакот На Чистата Маса За Надворе?
  • Неодамнешно

Опстал Опремена Тркалезна Маса Крпа, Реверзибилна Водоотпорна Еластична Покривка За Истегнување Отпорна На Дамки, Избришете

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Обстал кружен вграден чаршав е направен од висококвалитетна екстра еластична и цврста спандекс ткаенина (90% полиестер и 10% спандекс) Секое пакување вклучува 1 парче. Реверзибилен дијаметар од 40"-44" (6 седишта); дијаметар од 45"-59" (8 седишта); можете повторно да ја користите и двостраната употреба на овој чаршав. Не ви требаат клипови за да ја користите оваа еластична покривка за маса. Разновиден Заштитник За Маса : овој капак за тркалезна маса е совршен за секојдневна употреба, забава, празници, угостителство, кафулиња, специјални прилики, вечери, бранчи, грнчари, Скари, бифе, тушеви за бебиња, внатрешна и надворешна употреба, свадби и многу повеќе. Лесно За Нега : марамчиња чисти со влажна крпа (препорачано), машина за перење, Без пеглање. Чаршав отпорен на брчки и боја.