Ракави за ракави од 20 парчиња кора за измет на калус за активирање на прстите на прстите, силиконски капаци на ракав, ракав на ракави на ракави на ракавици латекс пе?
  • Неодамнешно

Ракави за ракави од 20 парчиња кора за измет на калус за активирање на прстите на прстите, силиконски капаци на ракав, ракав на ракави на

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Sebs Заштитник на силиконски пети : Едноставен и удобен за носење : Нашите капаци на прстите се истегнати што можат лесно да се носат. Плускавци за прсти : Нанесете го на потребната област и ракавите на прстите на гел ќе обезбедат моментална и ефикасна заштита. Навлажнувачки, на тој начин ќе ја задржи кожата влажна. Ракави прсти на артритис. Заштитник на кошаркарските прсти : Нанесете ја на потребната област и ракавите на прстите на гел ќе обезбедат моментална и ефикасна заштита. Навлажнувачки, на тој начин ќе ја задржи кожата влажна. Подлога за пченка од гел : Има голема еластичност, стабилност и отпорност на топлина што е неопходност во животот! Силиконски гел материјал : сите тие го направија од гел за истегнување и оценка и тие се толку флексибилни и остварливи. Заштитувачи на прсти : И кул : гел од медицинска оценка и удобно, флексибилно, многу издржливо, прстите за време на спортот или друга дневна работа. Заштитник на силиконски пети : Едноставен и удобен за носење : Нашите капаци на прстите се истегнати што можат лесно да се носат. Плускавци за прсти : Нанесете го на потребната област и ракавите на прстите на гел ќе обезбедат моментална и ефикасна заштита. Навлажнувачки, на тој начин ќе ја задржи кожата влажна. Ракави прсти на артритис. Заштитник на кошаркарските прсти : Нанесете ја на потребната област и ракавите на прстите на гел ќе обезбедат моментална и ефикасна заштита. Навлажнувачки, на тој начин ќе ја задржи кожата влажна. Подлога за пченка од гел : Има голема еластичност, стабилност и отпорност на топлина што е неопходност во животот! Силиконски гел материјал : сите тие го направија од гел за истегнување и оценка и тие се толку флексибилни и остварливи.