Хонглу Полесни Електрични Запалки, запалки за Свеќи, USB Плазма Долги Лачни Запалки За Полнење Запалка Безбедносна Брава За Готвење Свеќи Скара Огномет Без Бутан Го?
  • Неодамнешно

Хонглу Полесни Електрични Запалки, запалки за Свеќи, USB Плазма Долги Лачни Запалки За Полнење Запалка Безбедносна Брава За Готвење Свеќи Скара

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ИНТЕЛИГЕНТНО СОЗДАВАЊЕ ОСНОВНА НАДГРАДБА : го менуваме традиционалниот метод на палење, кој има различни карактеристики како што се концентрирана енергија, без мирис и ветроупорен; така, обезбедувајќи овие лачни запалки да можат нормално да се користат под која било средина ВНИМАНИЕ : НЕ допирајте го лакот со раце. ДИЗАЈН ЗА ЗАШТИТА на БЕЗБЕДНОСТА : запалките за свеќи вградената автоматска заштита на чипот за исклучување и надворешниот безбедносен прекинувач за заклучување можат ефикасно да ја зголемат безбедноста. Дизајниран имајќи ја предвид безбедноста на децата, прво треба да го притиснете безбедносниот прекинувач за заклучување, а потоа притиснете го прекинувачот за палење на работа. Запалената искра автоматски ќе запре повеќе од 7 секунди по палење. Рестартирајте го прекинувачот, запалената искра повторно ќе се запали. USB ПОЛНЕЊЕ И ЕКОНОМИЧНО : USB кабел вклучен за ваша погодност за вклучување на напојувањето на КОЈ БИЛО USB или полнач. Електрични запалки што се полнат без потребен гас, не е потребна течност, нема пламен. ПРЕНОСЛИВ И УДОБЕН : Дизајнот Отпорен на Ветер И Прскање спречува електричниот пулс произведен да биде издуван од силен ветер, лесниот дизајн ги прави плазма запалките лесни за носење и идеални за СКАРА ,пешачење ,кампување за патување, пешачење, свеќи, готвење, камини, огномет, внатрешни и надворешни активности. БУТАН СЛОБОДЕН : Нема повеќе штетни бутан.