МЕРАЧ На Дебелина НА ЏФ-КСУАН Мерач На Дебелина На Дигитален Слој, Мерач На Дебелина НА Дигитален Слој Со Висока Точност Мерач На Дебелина На Дигитален Слој Мерач Н?
  • Неодамнешно

МЕРАЧ На Дебелина НА ЏФ-КСУАН Мерач На Дебелина На Дигитален Слој, Мерач На Дебелина НА Дигитален Слој Со Висока Точност Мерач

DEN 3436.16

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Измерените вредности, просечната, максималната, минималната и стандардната девијација може да се прикажат истовремено Голем и јасен ТФТ лцд дисплеј во боја (160 х 128 ТФТ), приказот на податоците е јасен и точен. Мил / um префрлување, едно / континуирано мерење опционално и поудобно за ракување. Овој производ автоматски го препознава материјалот на подлогата (Fe или NFe) и е лесен за употреба. Овој производ е изработен од издржливи, висококвалитетни материјали кои не подлежат на абење. Измерените вредности, просечната, максималната, минималната и стандардната девијација може да се прикажат истовремено. Голем и јасен ТФТ лцд дисплеј во боја (160 х 128 ТФТ), приказот на податоците е јасен и точен. Мил / um префрлување, едно / континуирано мерење опционално и поудобно за ракување. Овој производ автоматски го препознава материјалот на подлогата (Fe или NFe) и е лесен за употреба. Овој производ е изработен од издржливи, висококвалитетни материјали кои не подлежат на абење. Карактеристики : овој производ е изработен од издржливи, висококвалитетни материјали кои не подлежат на абење.Голем и јасен ТФТ лцд дисплеј во боја (160 х 128 ТФТ), приказот на податоците е јасен и точен.Овој производ автоматски го препознава материјалот на подлогата (Fe или NFe) и е лесен за use.Mil / um префрлување, едно / континуирано мерење опционално и поудобно за ракување.Измерените вредности, просечната, максималната, минималната и стандардната девијација може да се прикажат истовремено.