Ултикаре 60мл Комунален Шприц-Употребата Вклучува Издавање Течности за Автомобилска, Готвење, Занаети, Градинарство и Лабораториска работа. Врв на катетерот со Мла
  • Неодамнешно

Ултикаре 60мл Комунален Шприц-Употребата Вклучува Издавање Течности за Автомобилска, Готвење, Занаети, Градинарство и Лабораториска работа.

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

4-пакување на 60мл катетер врвот алатка шприцеви со млазницата за пофини апликација Исчистете ја цевката со задебелени букви, лесни за читање за точно мерење. Мазен клип отпорен на истекување за лесно и сигурно издавање. Одлично за издавање течности што се користат во изработка, готвење, градинарство и корисна алатка за поправка на автомобили и лабораториска употреба (не за медицинска употреба). Направено од висококвалитетна полипропиленска пластика од индустриско одделение за да се обезбеди трајна издржливост. Ултикаре 60мл Комунален Шприц-Употребата Вклучува Издавање Течности за Автомобилска, Готвење, Занаети, Градинарство и Лабораториска работа. Врвот на катетерот со Млазницата за Пофина Примена, поединечно завиткана, 4 Брои.