Априлер Рф09550в Вирус + Алергија + Пет Вистински Хепа Прочистувач На Воздух Замена Филтер За Преносни Соба Прочистувач На Воздух Модел 9550, Фаќа Вируси, Алергени, Бакт?
  • Неодамнешно

Априлер Рф09550в Вирус + Алергија + Пет Вистински Хепа Прочистувач На Воздух Замена Филтер За Преносни Соба Прочистувач На Воздух

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗАФАЌА ДО 99,97% ОД АЛЕРГЕНИТЕ ВО ВОЗДУХОТ И честичките со големина на ВИРУС 0,3 микрони и поголеми што минуваат низ Вистинскиот хепа филтер, вклучувајќи вируси, бактерии, првут од домашни миленици, полен, спори на мувла и други нечистотии во воздухот ГИ НАМАЛУВА МИРИСИТЕ НА МИЛЕНИЧИЊА И ГОТВЕЊЕ, VOCs и други предизвикувачи на алергија што минуваат низ Филтерот За Кревет Од Алумина Оксид + Активиран Јаглерод. ТОЛКУ ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ : системот за замена на филтрација доаѓа во 1 лесен за инсталирање кертриџ за филтрирање. ПАМЕТЕН ИНДИКАТОР ЗА ЖИВОТ на ФИЛТЕРОТ : Едноставно ресетирајте Го Индикаторот За Живот На Филтерот и Вашиот Априлер Прочистувач на Воздух ќе ве извести кога е време да нарачате нов филтер. Финиот слој за филтрирање НА ВЛАКНА И СТАПИЦИ за ПРВУТ помага да се фати она што вашето домашно милениче природно го фрла секојдневно - издржлив и лесен за чистење. Дишете лесно Со Прочистувачот На Воздух Априлер 9550 бидејќи фаќа нечистотии во воздухот во вашиот дом, вклучувајќи честички со големина на вируси и алергени за домашни миленици.