Ремен За Маска за лице Јаже-Унисекс - За Постари Лица, Мажи, Деца И Жени - Клип За Држач За Маска За Лице-Лесен &засилувач; Удобен Држач За Безбедносна Маска За Возрасн?
  • Неодамнешно

Ремен За Маска за лице Јаже-Унисекс - За Постари Лица, Мажи, Деца И Жени - Клип За Држач За Маска За Лице-Лесен &засилувач; Удобен Држач

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОДЛИЧНО ЗА ОСНОВНИТЕ РАБОТНИЦИ И ЛУЃЕ во ДВИЖЕЊЕ : Одлично За Наставници, Лекари, Инженери, Сервисни Работници, Безбедност, Сервери и луѓе во движење! ЕДНА ГОЛЕМИНА ОДГОВАРА НА сите : Прилагодлива тока за да одговара на сите возрасни!. ШТЕДАЧИ ЗА УШИ БЕЗ РАЦЕ за МАСКИ : Совршени За извршување задачи, трчање намирници, ресторани и социјално дистанцирани разговори! Продолжувач На Маски!. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА СО МАСКА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА И ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : Одличен начин да ја одржите вашата маска чиста и блиску без да ја извалкате! НЕМА потреба да ризикувате маска паѓа, добивање изгубени, или контаминирани од рацете. СИЛЕН и ИЗДРЖЛИВ ЛЕСЕН ДИЗАЈН : Прицврстете ги малите куки за да ги маскирате ремените на вашата маска. Лизгајте над главата и носете како ѓердан. Врвките За Маски за лице се направени од лесен и издржлив Полиестерски Материјал -25 инчи/ 64 см долготрајни И совршени за чување на луѓето безбедни-ШТЕДАЧИ ЗА УШИ БЕЗ РАЦЕ за МАСКИ : Совршени За извршување задачи, трчање намирници, ресторани и социјално дистанцирани разговори! Продолжувач на животот на маската!.