ПРЕДИВО 1 парче Одводна Корпа Висечка Решетка За Сушење Решетка За Кујнски Садови Решетка За Цврсти Мијалници Садови За Решетки За Сушење Држач За Организатор На М?
  • Неодамнешно

ПРЕДИВО 1 парче Одводна Корпа Висечка Решетка За Сушење Решетка За Кујнски Садови Решетка За Цврсти Мијалници Садови За Решетки За Сушење

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОРГАНИЗАТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА МИЈАЛНИК дизајн без Удар, инсталација од типот на тока, многу издржлив, не е лесно да падне Четка мијалник Изработени од врвен простор алуминиумски материјал, издржлив и практичен за употреба. САД МИЈАЛНИК ОДВОД РЕШЕТКАТА нема мали предмети во кујната и бањата за да ви го олеснат животот. РЕШЕТКА ЗА СУШЕЊЕ ПАРТАЛИ Изработени од врвен простор алуминиумски материјал и практични за употреба. ДРЕНАЖА ЗА САДОВИ Усвоен од премиум простор алуминиум, кој е цврст и практичен. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на решетката За складирање на мијалник-метод На Инсталација : Нема Држач за Складирање На Мијалник за удирање. - Боја : црн држач за кујнски сунѓер. - Може да складира прибор за чистење : мали шишиња детергент, сунѓери, четки итн. - Забелешка : Погоден за повеќето кружни цевки славини и туш прачки Мијалник Решетката За Одвод. - Материјал : простор алуминиумски мијалник виси кошница. - Применлив дијаметар на цевката : 1,8-2,8 см одвод за бања. - Големина : Околу 32, 50Х11, 00Х4, 50см/12, 77Х4, 32Х1, 77инч одводник за мијалник. - Дизајн без удар, инсталација од типот на тока, многу издржлив, не е лесно да падне Одвод за Садови. - Погоден за кујна, бања, мијалник во ресторан и повеќе држач за садови за мијалник.