Камера за скенер на документи Gowenic, 8 милиони пиксели HD A4 автоматско фокусирање на скенер за камера со USB документи, за скенирање на датотеки белешки слика, за лаптоп?
  • Неодамнешно

Камера за скенер на документи Gowenic, 8 милиони пиксели HD A4 автоматско фокусирање на скенер за камера со USB документи, за скенирање

DEN 906.88

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Автоматска корекција : Овој скенер за документи автоматски калибрира со еден клик и е лесен за употреба Дури и ако сликата е искривена, таа може интелигентно да ја поправи сликата, автоматски да ја формира сликата во рамките на една секунда и да ја подобри ефикасноста на работата. Одличен сензор за CMOS : Одличен сензор за CMOS појасно снима слики во реално време. Автоматско скенирање на серии, треба рачно да се претворат страниците, постојано да се скенираат на слики. Моќно препознавање текст на OCR : Користејќи моќна технологија OCR, заробената слика на документот директно се претвора во текст, а стапката на препознавање е над 98%. Поддржува повеќејазично, признавање на знаци и број и може да се извезува во датотеки со уредување. Снимање на видео : Проекција во реално време и снимање на видео, прикажете го во реално време и отворете удобни начини за споделување и комуникација, погоден за учење од далечина и настава преку Интернет.

Item Type: