3 пакувања на безбедносни очила за безбедност на PTCOL АНТИ ФОГ & СВЕТСКИ ОЧИ ОБИДНИЦИ СОСТОЈБА НА БЕЗБЕДНОСТ КЕМИСКИ ХЕМИСТРИКИ ЗА МАENИВОТ ЗА МАНИ кои заштитуваат оч?
  • Неодамнешно

3 пакувања на безбедносни очила за безбедност на PTCOL АНТИ ФОГ & СВЕТСКИ ОЧИ ОБИДНИЦИ СОСТОЈБА НА БЕЗБЕДНОСТ КЕМИСКИ ХЕМИСТРИКИ ЗА МАENИВОТ

DEN 195.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Моден ергономски дизајн-нашите безбедносни очила со шеми во боја во стилот Двојната технологија за обликување на инјектирање што се користи за термопластична поликарбонатна гума (TPR) ги прави очилата совршено да одговараат на формата на кое било лице, заштита на очите од сите страни во текот на целиот ден. Паметно дизајнирани со слотови за вентилација обезбедуваат добар проток на воздух. Еластична лента за глава утешува со индивидуално и цврсто вклопување. Мултифункционални обложени поликарбонатни леќи - Поради специјалната обвивка, нашите заштитни очила се многу отпорни на гребење и отпорни на магла, против 99,9% УВ зраци додека носат јасен и панорамски поглед. Нашите безбедносни очила се овластени според нас ANSI Z87. Високо носење сензација на удобност на Врховно носење благодарение на мекото гумено запечатување, може да се збогувате со болните точки на притисок. Ставете ги за работа во затворен или на отворено и забава што треба да се заштити и може дури и да заборавите дека ги носите. Најдобри материјали и високи стандарди- се збогуваат со хемиските мириси и иритациите на кожата. Ние користиме само задоволни од кожа, неутрални супстанции. Користејќи ја Јапонија увезена поликарбонат и долготрајни облоги против магла, нашите очила помагаат да се зголемат перформансите на очилата во влажни и пареа околини. Загарантирани 100% пари - дајте пар силиконски ушни приклучоци бесплатно, што може да ги задоволи вашите потреби за аудио заштита во секојдневниот живот и работните места. Ако не сте 100% задоволни, ние ќе ви ги вратиме парите - до 1 година по купувањето. Ова е ветување!. Сопственици на домови. Sportsубители на спортот. Очила за безбедност на PTCOL АНТИ ФОГ & СВЕТСКИ СВЕТСКИ ОИКА нуди голема заштита и удобност. Мекиот гумен заптивка со двојно инјектирање добро се вклопи на лицето за да обезбеди одлична заштита од прашина и остатоци.