Комплет за додатоци за додатоци со 3 парчиња Duratech, комплет за додатоци за приклучок од 10 парчиња, вклучете 1/4 '', 3/8 '' & 1/2 '' '' Бари за прекинувачи на погонот, 3/8 ”Поврзув?
  • Неодамнешно

Комплет за додатоци за додатоци со 3 парчиња Duratech, комплет за додатоци за приклучок од 10 парчиња, вклучете 1/4 '', 3/8 '' & 1/2

DEN 671.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висок квалитет : Направено од врвен челик со висока јачина на легура, комплет за Bark Beaker Breaker има фалсификувана и зацврстена конструкција на челик ванадиум челик за максимална сила и подолг животен век Флексибилен дизајн : Дизајнот на ротирачки глави од 180 степени за максимална разноврсност дава вртежен момент на повеќе агли за максимално достигнување околу тесни простори и генерирање на оптимизирана моќ. Wide Application : You can use this set to get extra leverage to break and loosen rusted, stubborn or stuck nuts and bolts when you are in need in industrial, construction or mechanic work such as car and motorcycle maintenance or repair, etc. Full Size : Сетот за додатоци од 10 парчиња вклучува : 3/8 '' ленти за продолжување на погонот (1-1/2 ', 3' ', 6 "и 10' '), Универзални зглобови (1/4' ', 3/8' ', 1/2 '' диск), адаптери (1/4 '', 3/8 '', 1/2 '' диск). Лесно идентификување : Организаторот на ЕВА пена има печатена големина и алатките имаат обележани ознаки за лесна идентификација. Совети - Нашите универзални споеви се поврзани со завртки. Така, сè додека може да се најдат завртките, можете да користите шестоаголна алатка за да ги затегнете. Висок квалитет : Направено од врвен челик со висока јачина на легура, комплет за Bark Beaker Breaker има фалсификувана и зацврстена конструкција на челик ванадиум челик за максимална сила и подолг животен век. Флексибилен дизајн : Дизајнот на ротирачки глави од 180 степени за максимална разноврсност дава вртежен момент на повеќе агли за максимално достигнување околу тесни простори и генерирање на оптимизирана моќ.