Guoqing таблети за торбички со торбички со таблети Новиот случај со таблети три-во-еден е здрав, докажан и докажан од шок, со функција за штанд, со слот за пенкало, погод?
  • Неодамнешно

Guoqing таблети за торбички со торбички со таблети Новиот случај со таблети три-во-еден е здрав, докажан и докажан од шок,

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Компатибилност : Microsoft Surface GO2 2020 Не одговара на други модели Напредна 3 во 1 конструкција со премиум компјутер и материјал што апсорбира шок TPU нуди сеопфатна заштита за вашата таблета, ефикасно го спречува да биде случајно пад, шок, лизгање и гребење. Прецизните пресеци обезбедуваат целосен пристап до сите карактеристики (камери, звучник, пристаништа и копчиња); Лесно е да се облече и да се соблече. Лесно наполнете, синхронизирајте лесно да се облече и да се соблече. Лесно наполнете го, синхронизирајте и застанете го вашиот уред - За ваша погодност, ова покритие ви овозможува пристап до вашите таблети за полнење на порта и приклучок за слушалки што го прави овој случај лесен за употреба и многу удобен. Вградениот Kickstand му овозможува на вашиот таблет да ги гледа вашите омилени емисии, филмови и апликации додека сте во удобна позиција за гледање. Разновиден и лесен за употреба случај - совршен случај на таблети за употреба во секое време, каде било. Користете го дома/канцеларија, работа, училиште или кога патувате. Тоа помага да го задржите вашиот таблет уред заштитен. За лична употреба или професионалец. Лесно ја штити вашата таблета. Зголемената заграда на шок-изобилство : Цврстата ротирачка заграда поддржува повеќекратна функција на Англестис ќе ви биде корисна, особено за време на гледањето видео, патувајќи и сл.