Кутија ЗА Таблети ВИНОМО 6 парчиња Надворешен Прстен За Шишиња Со Шишиња За Медицина, Држач За Контејнери За Прва Помош За Футрола За Пилули За Организатор На Леков?
  • Неодамнешно

Кутија ЗА Таблети ВИНОМО 6 парчиња Надворешен Прстен За Шишиња Со Шишиња За Медицина, Држач За Контејнери За Прва Помош За Футрола

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Висококвалитетни Материјали]- алуминиумската кутија за апчиња и железната кука се направени од лесна авијациска алуминиумска легура, која има цврстина, ултра мала тежина и издржлива и одлична изработка [Безбедно и Нетоксично] - - - Може да се рециклира и нетоксично, а складирањето на лекот е здраво и безбедно. Тие можат да се користат долго време и се многу погодни за складирање на апчиња или мали предмети. [Водоотпорен и Отпорен На Влага]- Овие кутии гарантираат водоотпорен, кој се користи за заштита на апчињата и лековите внатре од влажно, хуманизирано и внимателно. [Лесен За Носење]- Симпатична, компактна, лесна, лесна за носење. Каде и да одите и да го направите тоа, можете да ја земете оваа мала кутија за лекови. [Боја Сорта]- Вклучувајќи различни декоративни бои, нека нашите клучни копчиња за секоја пригода. Различни бои можат да разликуваат различни лекови. Тоа е многу погодно за вашите дневни потреби. Опис 1> Нашиот мини алуминиумски водоотпорен кертриџ е опремен со копчиња за клучеви, кои лесно може да се исечат на синџирот на клучеви, чантата, торбата за голф и прстенот на ременот.