Microsoft Xbox One X 2TB SSHD Војна на Starвездите edеди: Пакет на конзола за конзола со паднато нарачка Делукс издание, со 1 месец Xbox Live Gold and Game Pass - 2TB Solid State Hybrid Drive Подобрена [Видео ?
  • Неодамнешно

Microsoft Xbox One X 2TB SSHD Војна на Starвездите edеди: Пакет на конзола за конзола со паднато нарачка Делукс издание, со 1 месец Xbox Live

DEN 244.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Посетете го „Војна на Starвездите“ на Xbox One X jedi : Падот на делуксот издание на „Паднато ред“ и доживејте го возбудливоста и предизвикот да станете edеди Чекор во улогата на edеди Падаван кој тесно ја избегна чистата на редот 66. Вклучете се во иновативни светла и сила во борба против авантурата што ја опфаќа галаксијата, додека останувате еден чекор пред Империјата и неговите смртоносни инквизитори. Вклучува Xbox One X, безжичен контролер на Xbox, преземање на целосна игра на Star Wars Jedi : Palen Order Deluxe Edition, 1-месечна претплата за злато во живо на Xbox, 1-месечен премин на Xbox Game за конзола судење и 1-месечно на пристап до ЕА. Брзо и сигурен 2 TB со цврста состојба на хибриден погон. 8-јадрен сопствен AMD процесор.3 GHz за да донесе засилени АИ, детали од реалниот свет и неспокојни интеракции во вашите игри. Овој пред-сопственост или реновиран производ е професионално прегледан и тестиран за да работи и да изгледа како ново.