Организатор за складирање чевли Xiaoheshop 9 нивоа Организатор за складирање на кули за чевли за чевли за чевли за чевли штанд со неткаена ткаенина држете до 24 пара чевл?
  • Неодамнешно

Организатор за складирање чевли Xiaoheshop 9 нивоа Организатор за складирање на кули за чевли за чевли за чевли за чевли штанд

DEN 1524.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одлично решение за да го задржите вашиот влез, плакарот, студентскиот дом, внатрешен двор, кал и гаражата подалеку од хаос Брзо и лесно склопување : решетката за чевли може лесно да се собере од едно лице користејќи го илустрираниот упатство за упатства и материјали за склопување. Сеопфатен : Оваа решетка за чевли може да одржи 20 до 24 пара чевли, високи потпетици, спортски чевли и детски чевли конечно можат да бидат скроти!. Можете да ја отстраните партицијата за да ја зголемите големината на полицата, високите чевли ќе обезбедат удобна просторија овде. Цврсти и цврсти : Сите делови се склопуваат заедно, а решетката за чевли е многу стабилна и избалансирана. Иако е полесен, може да издржи многу товари. Одлично решение за да го задржите вашиот влез, плакарот, студентскиот дом, внатрешен двор, кал и гаражата подалеку од хаос. Брзо и лесно склопување : решетката за чевли може лесно да се собере од едно лице користејќи го илустрираниот упатство за упатства и материјали за склопување. Сеопфатен : Оваа решетка за чевли може да одржи 20 до 24 пара чевли, високи потпетици, спортски чевли и детски чевли конечно можат да бидат скроти!. Можете да ја отстраните партицијата за да ја зголемите големината на полицата, високите чевли ќе обезбедат удобна просторија овде. Цврсти и цврсти : Сите делови се склопуваат заедно, а решетката за чевли е многу стабилна и избалансирана. Иако е полесен, може да издржи многу товари. Совршен подарок : Оваа практична кутија за складирање на чевли има мултифункционален дизајн и е одличен подарок за празници, Божиќ, Денот на вineубените, Денот на мајката и родендените.