ХЗАДИ Скок Јаже За Фитнес, Пондерирано Јаже За Вежбање Јаже За Возрасни За Мажи И Жени, Тренинг За Цело Тело, Тренинг За Сила Во Теретана За Подобрување На Силата И Г?
  • Неодамнешно

ХЗАДИ Скок Јаже За Фитнес, Пондерирано Јаже За Вежбање Јаже За Возрасни За Мажи И Жени, Тренинг За Цело Тело, Тренинг За Сила Во Теретана За Подобрување

DEN 1420.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Фитнес прескокнување јаже со контра-Една од рачките е опремена со лцд-дисплеј со позадинско осветлување Екранот ќе ви каже колку калории сте потрошиле, колку пати сте прескокнале и колку долго тренирате според придобивките од калориите за вашата тежина. Подобри резултати, помалку време поминато-вкупната тежина на костимот за прескокнување е 1,76 фунти, а железото во двете рачки е 0,33 фунти. Вреди да се спомене дека двете нови носечки топчиња можат да носат 4 парчиња железо, а вкупната тежина е 0,88 фунти. Добар избор за губење на тежината и фитнес. Компактна вселенска вежба без јаже-Овој вид јаже за прескокнување за фитнес користи рачка што не се лизга со кратко јаже за да го имитира чувството на прескокнување со вистинско јаже, без всушност да треба да замавнете со јаже. Алатките со низок удар можат да ги спречат оние кои не. Лицето што го прави тоа нема доволно простор да избере добра алтернатива за вежбање. Почитувани, ви благодариме за купување на нашето бебе! Добредојдовте во посета следниот пат.