Материјали за Роденденски Забави За Деца, Украси За Забави За Филмови 1 Среќен Роденден Банер 24 Големи Чинии 24 Мали Чинии 24 Салфетки 1 Чаршав Украси За Роденденски З?
  • Неодамнешно

Материјали за Роденденски Забави За Деца, Украси За Забави За Филмови 1 Среќен Роденден Банер 24 Големи Чинии 24 Мали Чинии 24 Салфетки

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?74 Парчиња Материјали За Роденденска Забава : Среќен Роденден Банер ● 1, Чаршав_ 1 (70 * 42 инчи), 9 инчни Големи Чинии € 24, 7 инчни Мали Чинии € 24, Салфетки € 24 ?Рентабилни Украси За Роденден : Набавките за Роденденски Забави содржат 74 парчиња украси за филмски забави што ви се потребни за украси за роденденски забави. Може да имате уникатна забава за деца со многу одлични спомени и да ги импресионирате вашите деца и нивните пријатели. ?ВИСОК КВАЛИТЕТ : овие украси за забави за роденден се изработени од висококвалитетни безопасни материјали, безбедни, нетоксични и издржливи. Може да биде во контакт со храна во секое време без да предизвика никаква штета на вашето дете. Децата можат да го користат со доверба, да уживаат во забавата и да ја доживеат забавата за размена на подароци. ?Погоден За Сите Прилики : фаворизирањата За филмски забави се погодни за детски тематски забави, роденденски забави, забави со филмски теми и декорација за празнични забави.