Сина Притиснете На Ноктите Среден Бадем Лажни Нокти Целосно Покривање Лажни Нокти со пеперутка &засилувач; Сјај Дизајн Сјајни Лепак На Ноктите Симпатична акрилни ?
  • Неодамнешно

Сина Притиснете На Ноктите Среден Бадем Лажни Нокти Целосно Покривање Лажни Нокти со пеперутка &засилувач; Сјај Дизајн Сјајни Лепак На Ноктите

DEN 126.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Quert Design®Прекрасна шема на сина пеперутка со уникатен дизајн на сјај, овој бадемов шајка совршено ги комбинира уметноста и модата, веруваме дека овој лажен шајка ќе ве натера да блеснете во социјални прилики! Листа на производи ќе добиете 24 парчиња средни лажни нокти со дизајни, 1 парче мини датотека за нокти, 24 парчиња налепници за нокти, 1 парче алкохолна подлога, 1 парче дрвен стап. Лесно е да ги исечете и да ги поднесете во која било должина и форма што ја сакате. Quith-quality Callestial Quater Eversionals Овие лажни нокти се изработени од квалитетен акрилен материјал нетоксичен и нежен за вашите нокти и кожа издржлив и не е лесен за гребење ќе ви даде убаво искуство со маникир. Quide Прилики : Овие акрилни лажни нокти Не се само добри производи за професионалци, ученици по уметност за нокти за вежбање, туку и прекрасен подарок за сопруги, девојки, сестри и мајки. Исто така, тие се многу погодни за различни прилики, како што се забава, матурска, патување, шопинг, запознавање, лесни за носење, но прават да изгледате пошармантно. "Прво На Клиентот", Придржувајќи се Кон принципот "клиентот е секогаш во право" , ние ќе се потрудиме да ви обезбедиме најдобра услуга, какви било проблеми со кои се соочувате за време на шопингот, ве молиме известете ни и ние ќе ги решиме за вас што е можно побрзо!. 24 парчиња Средно Притискање На Ноктите Сини Лажни Нокти Бадемово Притискање На Ноктите Со Дизајни На Пеперутка И Сјај За Жени И Девојки Маникир Спецификација : Тип На Ставка : Средно Притискање На Ноктите Материјал : Абс Акрилна Боја : Како Што Покажува Сликата Големина : 12 големини Количина : 24 парчиња / кутија како да се користи? 1.Користете ја датотеката за нокти за да ја полирате површината на ноктите, мелете го аголот на површината, исплакнете и одржувајте ги ноктите чисти и суви.