ЛЕД Кристален Вентилатор Со Таванско Светло И Далечински Управувач 3 Брзини Спална Соба Затемнувачки Вентилатор Таванско Светло Со Тајмер Модерна Дневна Соба Тив?
  • Неодамнешно

ЛЕД Кристален Вентилатор Со Таванско Светло И Далечински Управувач 3 Брзини Спална Соба Затемнувачки Вентилатор Таванско Светло

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизајн На Сечилото На вентилаторот : Елегантен И Шик Дизајн Ги Интегрира Вентилаторот и Светлината Сечилото на Вентилаторот е Лесно, Голема Брзина, Мек Ветер, Работа Со Ниски Децибели, Оптимизирана Рамнотежа На Стомачните Мускули, Компактност На Невидливото Сечило На Вентилаторот, Висока Отпорност на Абење И Издржливост, Јасна Текстура, Природна Област За Снабдување Со Воздух Со Широк Агол, Помеко Чувство На Ветер, Аеродинамичен Принцип, Имитиран Дизајн На Крилата, Јачина На Ветерот На Вентилаторот, Издржливост и Отпорност На Деформација Снабдувањето Со Воздух Е Постабилно И Тивко, И Круто и Флексибилно, И Прецизно Ја Контролира Е.Технологијата на Вентилаторска Светилка : Вентилаторската Светилка Усвојува Тело На Железна Кристална Светилка Преку Повеќе Процеси За Да Го Одржи Телото На Светилката Стабилно Инг, Добри перформанси На Дисипација На Топлина, Мазна Површина, Не Е Лесно Да Се Оксидира, Густа И Не Е Лесна За Деформација, Фина Текстура, Антикорозија, Анти- ' Рѓа И Издржлива. И Акрилна Абажур Што Пренесува Висока Светлина Прецизен Материјал и Униформност Висока Пропустливост на Светлина, Така што Светлината Се Шири Порамномерно, Лесно Се Чисти, Светлината Се Прекршува. Интелигентен Далечински Управувач : Можете Да Ја Прилагодите Осветленоста и Температурата на Бојата По Желба за Да Ги Задоволите Вашите Потреби. 3 Нивоа На Моќност На Ветерот Може Да се Прилагодат по Желба. Температурата На Бојата може да се Префрли помеѓу 3000~6500 K преку Далечинскиот Управувач. Паметно Поставување Состанок, Режим На Тајминг, Заштеда на Грижа и Заштеда на Енергија, Обезбедувајќи Ви Интимно Искуство, Овозможувајќи Ви Да Се Одморите во Леснотија Цела Ноќ. Заштеда на енергија и Висока Ефикасност : Во Споредба со Традиционалните Светилки со Блескаво Светло, Вградениот Извор На Светлина Со Висока Боја Има Стабилен Квалитет И Поеколошки Драјвери За Лед Светилки, Што Може Со Поголема Осветленост И Помала Потрошувачка На Енергија (50% Помалку Енергија Од Светилките Цфл) Потрошувачка) Постојаното Тековно Осветлување Одбива Тобоскопско.