Осаж река лагер за вреќи за спиење, патнички лист со микрофибер руно, вреќа за спиење за кампување ранец за патувања, лесна патентирана вреќа за спиење Внатрешна ла?
  • Неодамнешно

Осаж река лагер за вреќи за спиење, патнички лист со микрофибер руно, вреќа за спиење за кампување ранец за патувања, лесна патентирана

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Руно Удобност на ладно време : Дизајнирано со разноврсност во умот, овие облоги за вреќи за спиење на руно додаваат дополнителна топлина на вашата вреќа за спиење и двојно како пријатно ќебе за релаксирање дома или кога патувате. Мека и пространа : Изработено од ултра меко и дишено микрофибер руно, листот за вреќи за спиење мери долга 70 инчи, ширина од 31 инчи, кога се вметнува, и двојно во големина кога се одвиваат. Ultralight и Compact : Поставата за вреќи за спиење на руно се пакува во торба за носење од 6 инчи и тежи само 1 фунта, со што е лесно да се спакувате како вреќа за спиење на топло време или да додадете во вашата опрема за кампување со ладно време. Компатибилна торба за спиење : Користете ја вреќата за спиење како лагер за вреќи за спиење за да ја задржите торбата заштитена додека додавате и топлина; Вклучува прилагодливи влечења за да ја задржите лагер во место додека спиете. Изработка : Изработено со микрофибер руно, облонијата за вреќи за спиење се исклучително издржливи и лесни за грижа. Торбата за спиење за патување е машина што може да се мие и може да се обеси за да се исуши; Оценето на 50 степени Фаренхајт. Удобност на ладно време : Дизајнирано со разноврсност во умот, овие облоги за вреќи за спиење на руно додаваат дополнителна топлина на вашата вреќа за спиење и двојно како пријатно ќебе за релаксирање дома или кога патувате. Мека и пространа : Изработено од ултра меко и дишено микрофибер руно, листот за вреќи за спиење мери долга 70 инчи, ширина од 31 инчи, кога се вметнува, и двојно во големина кога се одвиваат. Ultralight и Compact : Поставата за вреќи за спиење на руно се пакува во торба за носење од 6 инчи и тежи само 1 фунта, со што е лесно да се спакувате како вреќа за спиење на топло време или да додадете во вашата опрема за кампување со ладно време. Компатибилна торба за спиење : Користете ја вреќата за спиење како лагер за вреќи за спиење за да ја задржите торбата заштитена додека додавате и топлина; Вклучува прилагодливи влечења за да ја задржите лагер во место додека спиете. Изработка : Изработено со микрофибер руно, облонијата за вреќи за спиење се исклучително издржливи и лесни за грижа.