Kesyoo бели налепници лепила капачиња за завртки за само-леплици налепници за завртки за завртки, 96 парчиња/лист PVC PVC Non-Slip завртки за капаци налепници за гардероба, за?
  • Неодамнешно

Kesyoo бели налепници лепила капачиња за завртки за само-леплици налепници за завртки за завртки, 96 парчиња/лист PVC PVC Non-Slip завртки за

DEN 85.76

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Доволна количина : пакетот вклучува 1 пакет налепници за покривање на завртки, 15мм/96 парчиња доволно за ваша употреба. : Налепници за само-лепете за завртки се изработени од ПВЦ пластика, овој материјал е многу еластичен, не е лесен за деформирање и може да се користи долго време. Адхезија : Нашите налепници за капаче за шише користат супер лепак и можат да се држат до повеќето материјални површини. Не е лесно да се падне, цврсто залепете. Залепениот мебел е поубав. Употреби : Тој е многу погоден за мебел, како што се дрвен мебел, налепници на кабинетот, комплети за нокти на кабинетот, декорација на огледала, капачиња за маса, дупки за маса, дупки за ламби, архитектонски книги, итн. Може добро да ги покрие дупките за завртки и дупките за инсталација. Што можете да добиете : 96 налепници за покривање на дупката за завртки, мир на умот со нашата 24-часовна услуга за клиенти. Дупчењето дупки во дрвен мебел остава несмасни дупки што е тешко да се прикриваат целосно.