Doitool кујна прашина Мал метален прашина од прашина од прашина од не'рѓосувачки челик Тешка рачка со прашина мини десктопска прашина кујна тава со дрва за рачка за по?
  • Неодамнешно

Doitool кујна прашина Мал метален прашина од прашина од прашина од не'рѓосувачки челик Тешка рачка со прашина мини десктопска прашина кујна

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Прашина со рачка Изработено од врвен материјал од не'рѓосувачки челик, можете да го чувате на долг рок. Светла тежина, со удобна рачка, лесна за чување и рачка. Таблет за прашина. ЕксКрентен и посебен дизајн, погоден за повеќето стил на украси за домови. Овој мини прашина е дизајниран за чистење на тесен простор и работна површина. Кујнски прашина. Погодно за употреба на дома, канцеларија или ресторани. Карактеристики- направени од врвен материјал од не'рѓосувачки челик, можете да го чувате за долгорочна лесна тежина, со удобна рачка, лесна за складирање и рачка- Исклучителен и посебен дизајн, погоден за повеќето стил на украси за дома- овој мини прашина е дизајниран за чистење на тесен простор и работна површина- едноставен дизајн, практичен за употреба. Погодно е за дома, канцеларија или ресторанска употреба : -Која : Сребрена материјал : Не'рѓосувачки челик со големина : Околу 21.

-Color:
Silver
-Material:
Stainless Steel
-Size:
About 21.00X14.00X4.00cm/8.25X5.50X1.57inch
Package Including:
1 x Mini Dustpan: