Спокојна Еволуција Бела Машина За Бучава За Спиење Возрасен Или Бебе, Звучна Машина За Откажување На Бучавата Во Канцеларијата За Приватност, Машина За Звук За Спи?
  • Неодамнешно

Спокојна Еволуција Бела Машина За Бучава За Спиење Возрасен Или Бебе, Звучна Машина За Откажување На Бучавата Во Канцеларијата За Приватност,

DEN 316.32

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БЕЗЖИЧЕН ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ : Оваа Спокојна Звучна Машина За Еволуција има копчиња чувствителни на допир на единицата и доаѓа со далечински управувач што работи до 50 стапки подалеку ИЗБОРЕН ТАЈМЕР : оставете вклучено цела ноќ или поставете тајмер 30, 60 или 120 минути. Звучната машина потсетува и на последната поставка за звук и јачина на звук. ИЗВОР НА ЕНЕРГИЈА : Напојуван од адаптер ЗА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА (вклучен). СОВРШЕН ЗА ЛЕСНИ ПРАГОВИ И ПРИВАТНОСТ во КАНЦЕЛАРИЈАТА : маскирајте звуци во позадина како лаење кучиња и ' рчење за подобрен сон со овој генератор на бел шум. Звуците ги маскираат приватните разговори што го прават совршен за приватност во канцеларијата. 60 СМИРУВАЧКИ ЗВУЦИ : 13 вентилатор, 5 кафеава бучава, 4 розова бучава, 3 бел шум, 4 океански бранови, 3 дожд, грмотевици, поток, туш, водопад, дождовна шума, летна ноќ, штурци, жаби, 2 птици, хеликоптер, 2 фен, фен, толпа, 2 воз, камин, камперски оган, 2 вакуум, грчењето, изненадување, 3 флејта, лавови рика И ВЕТЕР ЅВОНИ. 60 Звучната Бела Машина за Бучава со Далечински управувач ви помага полесно да заспиете, подобро да спиете и да се освежите.