Кабилок Телескопски Градинарски Гребло Метален Гребло Прилагодлив Преклопен Лисја Гребло За Брзо Чистење На Тревникот И Дворот Градина Лист Гребло Проширување Р?
  • Неодамнешно

Кабилок Телескопски Градинарски Гребло Метален Гребло Прилагодлив Преклопен Лисја Гребло За Брзо Чистење На Тревникот И Дворот

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СЕ ПРОШИРУВА и ПРИЛАГОДУВА-Одржувањето На Градината е ветре со Професионално Патничко Телескопско гребло за Сите намени! Совршен за чистење лисја или остатоци, ова гребло е исто така совршено за тесни простори Лесно прилагодете ја главата на вентилаторот и рачката за телескопирање за да го пронајдете совршеното вклопување за секој проект во дворот. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО-Одлично за работа под жива ограда и во цветни леи, разновидноста на ова гребло е неспоредлива. Помалата глава ви овозможува да гребете помеѓу повеќегодишни растенија без да ги оштетите растенијата. Идеален е за гребење низ бунари на прозорци, под тешко достапни простори и во средината на густи цветни закрпи. Workономската работа ВО ДВОРОТ на РАЧКАТА можеби не е идеја на секого за забава, но не мора да ви биде непријатно додека гребете. Професионалната Патничка Колекција телескопското гребло е удобно и издржливо благодарение на нашата лесна рачка, гумена рачка. ОДЛИЧНО ЗА КРЕВАЊЕ ТЕШКИ-Силно и лесно, ова гребло е направено од долготрајна алуминиумска легура. Прилагодливиот вентилатор се преклопува на поцврст профил, зајакнувајќи ги боцките и осветлувајќи големи оптоварувања. БРЗО ЧИСТЕЊЕ НА ТРЕВНИКОТ : оваа алатка ќе ви овозможи брзо да ги исчистите лисјата, исечоците од трева и малите остатоци од тревникот. Тоа е разноврсноста на ова гребло што го прави такво откритие.