Г-дин Пенкало Острилка &засилувач; Гума За Бришење, 4 Пакет, Шарени, 2 Острење Дупки, Молив Острилки Прирачник, Рачен Молив Острилка, Моливи Острилка, Рачни Молив Остр?
  • Неодамнешно

Г-дин Пенкало Острилка &засилувач; Гума За Бришење, 4 Пакет, Шарени, 2 Острење Дупки, Молив Острилки Прирачник, Рачен Молив Острилка,

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дали барате острилка за моливи 2 во 1 со гума за бришење? Не гледајте понатаму бидејќи нашиот пакет е најдобриот избор за вас Г-Дин пенкало острилка тие не лесно ' рѓа и нема да ги повредат рацете на децата, така што тие можат да се користат со доверба. Горната гума за бришење е без латекс и има капак што ја одржува чиста. Нашиот острилка за моливи повторно завршено, можете брзо и лесно да ги отстраните сите струготини. Наставниците ќе го сакаат пакетот г-дин пен острилка и гума за бришење. Тие се одлични како стимулации и награди за добро однесување и се забавен додаток на кантите за награди во училницата. Одлични се за подарување на вашите деца и ученици бидејќи се забавни и лесни за употреба!.