Божиќни торби за подароци за боцки со влечење, слатки кокошки од петел - мали Божиќни третирани торби за бонбони за празничка забава завиткани Божиќни присутни - Ср?
  • Неодамнешно

Божиќни торби за подароци за боцки со влечење, слатки кокошки од петел - мали Божиќни третирани торби за бонбони за празничка забава

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Премиум материјал - Овие големи торби за Божиќни подароци се изработени од материјал со високо одделение, кој може да има големи тежини, непроaирни, не е лесно да се солзи Сегашното јаже е изработено од најлон, што е погодно да ја врзуваат устата за торба, а етикетата за подароци е Направено од хартија, лесен за напишување на вашиот благослов. Божиќната торба за подароци е идеална торба за подароци за сите пријатели, семејство и деца (момчиња и девојчиња), брзо и лесно пакување, задоволување на потребите за подароци за завиткување. Торба за подароци за мали работи - Погодна за складирање на Божиќни подароци, накит, колачиња, бонбони и други мали работи. Брза и лесно пакување, совршено за оние кои сакаат лесно да ја завршат својата работа! Идеални торби за Божиќни забави. Природен материјал за прицврстување со влечење - овие торби за божиќни влечења се изработени од природен бурап, лесен и еднократно. Секоја кеса за раскош на Божиќ е опремена со 1 силна влечење за лесно да се зацврсти и да се спречи губење на предмети. Широко користени торби за подароци - торбата за подароци Burlap е идеален избор за свадби во земјата, приеми и други прилики за празници. Совршено како Божиќни и празнични торби за подароци.