24 ПАРЧИЊА 4,4Должина 14х2 Навртки За Навртки За Црно Тркало, Конус/Конусно Испакнато Седиште, Затворени Крајни Навртки со 1 Клуч За Приклучок И Комплет За Подароци 4 Па?
  • Неодамнешно

24 ПАРЧИЊА 4,4Должина 14х2 Навртки За Навртки За Црно Тркало, Конус/Конусно Испакнато Седиште, Затворени Крајни Навртки со 1 Клуч За Приклучок

DEN 1119.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●СПЕЦИФИКАЦИЈА НА НАВРТКА за НАВРТКИ : чекор на Конец 14х2, Вкупно високи 4,4"(112мм), ширина 0,9"(23мм), Затворен крај, конус/конусно седиште Од 60 Степени, 1 долг клуч за Приклучок за инсталација 3/4"(19мм) ●ИЗДРЖЛИВ БЕЗБЕДЕН ОГЛАС : Изработени од фалсификуван и термички Обработен челик, овие навртки за навртки се потрајни во споредба со оние алуминиумски навртки за навртки. Едноделната конструкција е побезбедна од дводелните дизајни, специјалниот клуч за приклучок исто така создава дополнителен слој на безбедност. ●ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАЊЕ : само неколку минути за инсталирање кога користите клуч за вртежен момент. Нема да се изгребе ако не користите удар за затегнување на навртките на навртките нагоре. ●АНТИ-РЃОСУВАЧКИ и АНТИ-СОГОЛЕНИ : Ладно Фалсификувани И Термички Обработени SCM 435 Челик(Висока Јачина и Издржливост), Повеќе Делови За Автомобилски Додатоци Во Нашата Продавница(Растојанија На Тркала/Комплети За Лифтови/Контролни Краци итн. ●ШТО ДОБИВАТЕ : 24 парчиња навртки за навртки со 1 парче клуч за приклучок и 4 ПАРЧИЊА Алуминиумски Гуми Капаци На Капакот На Стеблото На Вентилот, Должина 65мм. ние не само што им обезбедуваме на сите клиенти висококвалитетни навртки за навртки, туку и одлична услуга со брз одговор. ●СПЕЦИФИКАЦИЈА НА НАВРТКА за НАВРТКИ : чекор на Конец 14х2, Вкупно високи 4,4"(112мм), ширина 0,9"(23мм), Затворен крај, конус/конусно седиште Од 60 Степени, 1 долг клуч за Приклучок за инсталација 3/4"(19мм). ●ИЗДРЖЛИВ БЕЗБЕДЕН ОГЛАС : Изработени од фалсификуван и термички Обработен челик, овие навртки за навртки се потрајни во споредба со оние алуминиумски навртки за навртки. Едноделната конструкција е побезбедна од дводелните дизајни, специјалниот клуч за приклучок исто така создава дополнителен слој на безбедност.