Пенкало За Чистење На Слушалки ТАГЕИ Блутут, Преносливо Пенкало За Чистење Слушалки 3-1 Мултифункционално Пенкало За Чистење Мека Четка, Пенкало За Чистење На Уши С?
  • Неодамнешно

Пенкало За Чистење На Слушалки ТАГЕИ Блутут, Преносливо Пенкало За Чистење Слушалки 3-1 Мултифункционално Пенкало За Чистење Мека

DEN 374.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

`+ 3-ВО-1 КОМПЛЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА СЛУШАЛКИ за СЛУШАЛКИ, комплет за чистење на ушите со Блутут, главата за чистење метал може да ја сруши тврдоглавата прашина Четката со висока густина може да ја избрише нечистотијата на звучната дупка на слушалката. Сунѓерот што се собира може да ја апсорбира и исчисти прашината во кутијата за безжично полнење на слушалките. ①Пенкало во ОБЛИК и ПРЕНОСЛИВ● : Пренослив дизајн за чистење на слушалки во облик на пенкало, тој е лесен и лесен за носење. Може да се користи во секое време и насекаде. Погоден за блутут слушалки, слушалки, мобилни телефони, компјутери, таблети, камери и други дигитални производи. ●ЕФИКАСНО ЧИСТЕЊЕ quetooth пенкало за чистење на ушите, од малите дупки на слушалките до корпата за полнење, чистење од 360 степени без мртов агол. Направете вашите слушалки да траат подолго. Quith cluetooth earbuds Пенкало За Чистење е пенкало што може да го исчисти целиот сет на bluetooth слушалки, Изработени од еколошки материјал, без оштетување на компонентите и дупките на слушалките. ●УСЛУГА по ПРОДАЖБАТА+ : Ако имате какви било прашања во врска со производот, слободно контактирајте не, ние ќе обезбедиме решенија што е можно поскоро. `+ 3-ВО-1 КОМПЛЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА СЛУШАЛКИ за СЛУШАЛКИ, комплет за чистење на ушите со Блутут, главата за чистење метал може да ја сруши тврдоглавата прашина. Четката со висока густина може да ја избрише нечистотијата на звучната дупка на слушалката. Сунѓерот што се собира може да ја апсорбира и исчисти прашината во кутијата за безжично полнење на слушалките. ①Пенкало во ОБЛИК и ПРЕНОСЛИВ● : Пренослив дизајн за чистење на слушалки во облик на пенкало, тој е лесен и лесен за носење. Може да се користи во секое време и насекаде. Погоден за блутут слушалки, слушалки, мобилни телефони, компјутери, таблети, камери и други дигитални производи.

4.2*0.5 inches :