Налепници за цвеќиња, Налепници За Растенија 50 Парчиња, Винил Водоотпорни Украси ЗА Лаптоп Гитара За Вода, Материјали За Среќни Роденденски Забави, Декор За Тинејџ?
  • Неодамнешно

Налепници за цвеќиња, Налепници За Растенија 50 Парчиња, Винил Водоотпорни Украси ЗА Лаптоп Гитара За Вода, Материјали За Среќни Роденденски

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

50-те парчиња налепници за растенија не се повторуваат и секоја е внимателно дизајнирана за вас, што одговара на вашиот темперамент Оваа налепница за цвеќе е изработена од висококвалитетен водоотпорен хартиен материјал без загадување, кој е еколошки и има цврста адхезија, така што не мора да се грижите дали ќе паднете. Оваа sticетска налепница е погодна ЗА самостојно создавање. Можете да креирате според вашите каприци. Лесен за употреба. Нежно искинете го задниот дел од налепницата и залепете ја шарената и мазна страна на површината на кој било предмет што сакате да го залепите. Дали сеуште сте загрижени за тоа какви подароци да им дадете на роднините или пријателите? Оваа налепница е најдобриот подарок, погоден за сите видови фестивали, Како Што Се Божиќ, Денот на Благодарноста, Денот на Вљубените итн., како и роденденски подароци.